livrare

asigura

12312

log12345

CALCULATOR ASIGURARE MALPRAXIS

Asigurarea de raspundere civila, malpraxis, este necesara celor ce practica servicii specializate si, din neglijenta, imprudenta sau cunostinte profesionale insuficiente pot cauza prejudicii materiale, vatamari corporale sau daune morale unor terte persoane.

Chiar si celor mai buni li se poate intampla sa greseasca, oricat de buni profesionisti ar fi. Desi in anumite profesii trebuie sa fii concentrat la maxim, sunt momente cand oricine poate gresi. Statisticile arata ca un profesionist face macar o greseala in timpul carierei.

Profesionistii care au nevoie de asigurare malpraxis sunt persoane din urmatoarele categorii: medici de familie si medici de medicina generala, medici chirurgi, stomatologi (dentisti), neurologi, urologi, oftalmologi, ortopezi, anestezisti, ginecologi, cardiologi, medici de medicina muncii, medici de medicina interna, pediatri, neonatologi, oncologi, psihiatri, biochimisti, farmacisti, asistenti medicali si de farmacie, moase, veterinari, precum si avocati, notari, experti contabili, contabili autorizati, evaluatori si agenti de asigurare, etc.

Asigurarea Malpraxis este destinata celor care desfasoara o activitate care, in cazul unor erori, ar putea afecta alte persoane.

Stim cu totii ca orice om poate sa greseasca oricat de atent sau bun este in meseria lui. In cazul in care un profesionist face o greseala in meseria sa prin care afecteaza alte persoane trebuie sa plateasca din buzunarul propriu banii pe care victima ii solicita. Asigurarea malpraxis, odata incheiata, te scapa de aceasta grija.

Va rugam sa cititi conditiile de asigurare aferente societatii de asigurare la care doriti incheierea politei !