livrare

asigura

12312

log12345

Formular oferta asigurari de sanatate private

Daca serviciile medicale din sistemul public nu va satisfac sau nu contribuiti la acesta, solutia sunt asigurarile de sanatate private.

Pentru oferte concrete de asigurari private, inclusiv de la alte societati de asigurare, va rugam sa completati formularul de mai jos si un consultant se va ocupa GRATUIT de cererea dumneavoastra.

O asigurare de sanatate va va asigura linistea sufleteasca, oferindu-va protectie prin acoperirea a ceea ce ati fi nevoit sa platiti in cazul unei probleme de sanatate.Asigurarea de sanatate privata va va salva de povara platilor integrale pentru ingrijirea medicala.

Puteti achizitiona o asigurare de sanantate platind o prima lunara care poate fi acoperita integral sau partial de catre angajatorul dumneavoastra. Daca alegeti sa nu va luati asigurarea de sanatate prin intermediul companiei dumneavoastra, o puteti achizitiona individual, alegand unul dintre planurile create special pentru dumneavoastra si familia dumneavoastra.

Asigurarea de sanatate privata va ofera acoperire nu numai pentru situatiile neasteptate, precum urgentele, dar poate acoperi si investigatii preventive precum mamografii de rutina sau vizite anuale la medic.

Asigurarea de sanatate privata a devenit o necesitate in toate tarile dezvoltate din Europa. Responsabilitatea pentru sanatatea noastra, a familiei sau angajatilor este in mainile noastre!

Priviti asigurarea de sanatate privata ca pe o investitie pe termen lung, beneficiarul fiind chiar dumneavoastra. Este de preferat sa investiti o suma accesibila din momentul in care sunteti sanatos si sa beneficiati de asigurare de-a lungul intregii vieti.

In cazul in care deja suferiti de o anumita afectiune medicala, este mai dificil sa incheiati o asigurare de sanatate privata care sa va acopere conditiile pre-existente, majoritatea asiguratorilor aplicand excluderi sau prime de asigurare mai mari.

Sumele pentru o asigurare de s?n?tate privat? varieaz? de la o companie la alta, depind de tipul de servicii ales, de vârst?, sau de acoperire: na?ional? ?i interna?ional?. În medie, românii care încheie o astfel de poli?? trebuie s? scoat? din buzunar, lunar, între 100 de lei ?i 300 de euro. Companiile ofer? ?i pachete familiale pentru doi- trei membri, în acest caz existând reduceri.

 

Va rugam sa cititi conditiile de asigurare aferente societatii de asigurare la care doriti incheierea politei ! [/vc_column_text]