livrare

asigura

12312

log12345

CALCULATOR ASIGURARE LOCUINTA

Dezastrele naturale ( cutremure, inundatii, alunecari de teren ) sunt doar o mica parte dintre riscurile care iti pot ameninta locuinta . Iar daca dezastrele naturale iti pot parea pericole indepartate, gandeste-te ca incendiile, inundatiile provocate de spargerea conductelor ori furtul bunurilor din locuinta sunt necazuri care se pot intampla oricand, oricui.

Pentru a te proteja in astfel de situatii neplacute, a caror frecventa este din pacate in crestere, este necesar sa fii asigurat. Astfel, iti vei putea recupera pierderile suferite, in eventualitatea in care acestea ar putea avea loc.

Optiunile pentru incheierea asigurarii de locuinta sunt:

  1. asigurarea locuintei + asigurarea bunurilor;
  2. asigurarea locuintei si/sau bunurilor + asigurarea de accidente a membrilor familiei;
  3. asigurarea locuintei si/sau bunurilor + asigurarea de raspundere civila fata de terti

Ce se poate asigura:

  1. cladiri si alte constructii: cladiri si constructii speciale (cu exceptia terenului) precum si elemente fixe si detasabile de fundatie sau impamantare, instalatii fixe hidraulice, igienico-sanitare, de incalzire, lifturi, instalatii fixe de iluminat, instalatii de aer conditionat, toate aferente cladirilor;
  2. bunuri casnice: mobilier, aparatura electrocasnica si electronica, lenjerie, incaltaminte, imbracaminte, covoare, perdele, efecte personale, etc. cu exceptia banilor, pietrelor pretioase, bijuteriilor, marcilor postale, tablourilor, sculpturilor, colectiilor sau altor obiecte cu valoare artistica, stiintifica sau istorica.

Riscurile pentru care se acorda despagubiri sunt: incendiu, trasnet, explozie (de gaze sau aburi), caderea pe cladire a aparatelor de zbor sau parti ale acestora si obiecte transportate de acestea, cutremur de pamant, inundatie, furtuna, grindina, ploaie torentiala, prabusiri sau alunecari de teren, greutatea stratului de zapada, avarii accidentale ale instalatiilor de apa, canal, sau incalzire, inundarea apartamentelor cu apa provenita de la vecini, pagube produse datorita actiunii rauvoitoare a unor persoane (terorism, vandalism), furt prin efractie al bunurilor.

Asigurarea locuintei este obligatorie si se poate incheia oricand in cursul anului.

Va rugam sa cititi conditiile de asigurare aferente societatii de asigurare la care doriti incheierea politei !