livrare

asigura

12312

log12345

FORMULAR ONLINE COTATIE ASIGURARE CASCO

Aici poti face solicitare de oferte CASCO personalizate pentru tine si masina ta completand formularul online de mai jos .
Pentru a primi oferta urmeaza pasii solicitati, completeaza corect datele tale cu informatiile necesare cotatiei de pret si vei descoperi un produs de asigurare adaptat nevoilor tale de la toate societatile de asigurare.

Asigurarea Casco reprezinta o asigurare auto facultativa, spre deosebire de asigurarea de tip RCA, care este obligatorie. In timp ce polita RCA se incheie pentru a fi despagubite terte persoane care sunt afectate in cadrul unui accident auto,asigurarea Casco va despagubi daunele produse la propria masina a soferului care incheie respectiva asigurare, indiferent daca el este sau nu soferul vinovat. Mai trebuie stiut faptul ca polita RCA este obligatorie prin lege, in timp ce asigurarea Casco va fi incheiata de sofer doar daca doreste.

Asigurarea Casco poate fi incheiata de orice sofer care detine o masina cu o vechime de cel mult 10 ani. Cele mai multe companii incheie contracte de asigurare Casco pentru masini care nu au depasit 8 ani vechime. Motivul este reprezentat de faptul ca un automobil care trece de o anumita „varsta” este mai predispus la aparitia de avarii si daune, astfel creste riscul de despagubire.

Cei care vor sa incheie asigurari Casco auto trebuie sa aibe valabil inspectia tehnica periodica ( ITP ). Nici un asigurator nu va incheia polita de asigurare auto facultativa daca ITP-ul este expirat.

Autovehiculele (inclusiv modificarile aduse acestora) se asigura la o valoare (suma asigurata) stabilita de Asigurator la incheierea asigurarii, prin Oferta de asigurare si acceptata de Asigurat ca fiind valoarea autovehiculului, valoare ce nu se modifica pe parcursul unui an de asigurare.

Prima de asigurare se calculeaza folosind un sistem de tarifare personalizat in functie de mai multe criterii care definesc profilul Asiguratului, precum si de caracteristicile autovehiculului, gradul de utilizare a acestuia (parcurs anual in km). Avantajul utilizarii unui sistem de tarifare segmentat pentru client il constituie prima de asigurare mult diminuata pentru asiguratii cu risc redus.

Va rugam sa cititi conditiile de asigurare aferente societatii de asigurare la care doriti incheierea politei !