Cum cumpar un casco ieftin?

Pe site-ul nostru puteti gasi o multime de informatii si explicatii privind diferitele tipuri de asigurari, informatii cu privire la politicile de asigurare sau despre cum sa alegi cele mai avantajoase prime de asigurare, intru-cat colaboram cu toate companiile de asigurari, fiind la curent cu toate promotiile si reducerile asiguratorilor.

Cand alegem o asigurare pretul este una dintre variabilele cheie: companiile de asigurari cunosc acest lucru si nu ezita sa ne ofere promotii si reduceri , de tipul asistenta rutiera, reducerea primei de asigurare cu ajutorul sistemului bonus-malus sau diminuarea pretului pentru pachetul RCA+CASCO.

Asigurarea cu fransiza este o alta modalitate de reducere a politei CASCO, cu mentiunea ca in cazul unei daune, se va achita o anumita suma de catre asigurat, in functie de valoarea fransizei prevazuta in contract . Asigurarea cu fransiza mai mare este mai ieftina decat cea care contine o fransiza mai mica.

Cele mai bune oferte de preturi casco

Ca orice companie de asigurari scopul nostru este de a satisface nevoile clientilor, astfel ca site-ul nostru a inregistrat un grad ridicat de incredere ajungand la niveluri de excelenta pe piata si se face de asemenea remarcat prin raportul dintre serviciile oferite si costul politei de asigurare, dovedind inca o data ca a plati mai putin nu inseamna neaparat a avea mai putin.

Relatia cu clientii este unul dintre aspectele cele mai importante si mai provocatoare, motiv pentru care suntem mandri de calitatile oferite zi de zi multumita serviciului de asistenta pus la dispozitia clientilor si al nivelului ridicat de satisfactie raportat de catre cei care au incheiat o asigurare CASCO prin intermediul site-ului Asigura.eu.

Comparator de preturi online rapid si simplu

Sistemul nostru online de asigurari permite obtinerea cu usurinta si rapiditate a informatiilor si indicatiilor necesare pentru incheierea unei polite CASCO pentru autovehiculul dumneavoastra.

Toate caracteristicile si conditiile specifice politelor CASCO sunt explicate in conditiile generale de asigurare, disponibile pe site-ul nostru. Reamintim faptul ca serviciile difera de la un asigurat la altul, deoarece posibilitatile si conditiile de cumparare, precum si parametrii aplicabili variaza in functie de autovehiculul care urmeaza sa fie asigurat si de profilul fiecarui client (nume, CNP, varsta).

Un alt avantaj pentru a cumpara online polita CASCO este modalitatea de plata, putand alege direct plata cu card bancar sau optand pentru plata ramburs, achitand valoarea in momentul primirii politei. Este o cale mult mai rapida si comoda, venind ca o alternativa la metodele de plata traditionale, scutind drumurile inutile si implicit costurile de deplasare, transportul fiind si acesta asigurat de noi oriunde in tara.

Consultanta gratuita in alegerea unui casco ieftin

De asemenea este o cale sigura deorece ne bazam pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online, oferindu-va posibilitatea de a citi toate detaliile legate de metoda de plata. Este inutil ca asiguratorul vostru sa va explice in detaliu cate beneficii va poate oferi o polita CASCO, deoarece in final ceea ce va conta ramane posibilitatea de a cumpara o asigurare auto care sa corespunda bugetului dumneavoastra.

Asadar descoperiti toate avantajele unei asigurari CASCO pe Asigura.eu si ceea ce ne face unici, comparativ cu societatile traditionale de asigurare. Angajamentul nostru este recompensat cu rezultate de care suntem mandri!