12314

#1: Poti sa compari ofertele la asigurari si sa cumperi online in cateva minute

Compararea ofertelor online te ajuta sa economisesti timp, indiferent de ce cumperi, iar asigurarile nu sunt o exceptie. Pe Asigura.eu poti face gratis compararea ofertelor de pret si nu iti ia decat 2-5 minute pentru a obtine o cotatie online.

Pentru ca vrem sa iti fie mai usor si pentru a-ti salva timpul iti aratam toate ofertele. Tu trebuie doar sa alegi ce ti se potriveste. Asa salvezi timp si nu te bate nimeni la cap: nu te suna nimeni la telefon, nu-ti stabileste intalniri, sau iti cere o multime de documente si nici nu te preseaza sa cumperi.

Totodata, suntem destul de încrezatori ca cei mai multi soferi vor economisi cu noi si bani, pentru ca suntem capabili de a pastra tarifele noastre de asigurare la un nivel rezonabil.

#2: Evita hartuirea agentilor de vanzari prin compararea online a ofertelor

Stim cat de neplacut este sa te forteze cineva sa iei o decizie atunci cand vrei sa cumperi ceva. Si acest lucru este cu atat mai adevarat in cazul asigurarilor. Asigura te lasa sa iei decizia in ritmul tau, fara vreo nicio presiune din partea vreunei persoane care incearca sa te convinga sa iei o asigurare cu mai multe riscuri acoperite, dar care nu iti trebuie.

Credem ca tu esti cea mai potrivita persoana care sa decida care este protectia de care ai nevoie!

# 3: Stii in permanenta care este situatia asigurarilor tale

Orice asigurare comandata vei fii sigur ca ne vom ocupa de emiterea ei in maxim o ora de la plasarea comenzii. In plus, poti sa urmaresti foarte usor care este situatia asigurarii apelandu-ne la numarul de telefon 0725.893.544 (din momentul plasarii comenzii, pana la momentul platii ratelor si reînnoirea asigurarii).

#4: Intelegi mai usor ce ai cumparat de la noi

Lumea asigurarilor este o lume aparte care de cele mai multe ori este foarte greu de inteles. De aceea ne-am gandit sa iti spunem cat mai multe detalii. Am pregatit o multime de raspunsuri la situatii cu care te-ai putea confrunta. Le gasesti pe toate la sectiunea de Intrebari frecvente. In plus, gasesti si o multime de Sfaturi care sa te ajute sa iei decizia potrivita pentru tine.

Si, daca nu gasesti raspunsul pe care il cauti in niciuna dintre sectiunele noastre, poti oricand sa discuti direct cu operatorii in legatura cu orice aspect legat de asigurarea ta sau de comanda ta, sunand la 0725.893.544

#5: Poti sa cumperi in siguranta de la noi de pe site 

Pentru noi este foarte important confortul tau, inclusiv cel psihic, si de aceea acordam o importanta deosebita protectiei datelor personale. Pentru aceasta ne-am auditat site-ul pentru protectie si am obtinut certificarea SSL .

Certificatele SSL sunt folosite pentru a securiza schimbul de informatii prin Internet: informatii despre carduri bancare, parole si in general orice informatie care se doreste a ramane privata. Certificatele SSL pot fi folosite si pentru securizarea corespondentei (email).

Certificatele SSL cripteaza informatiile inaintea ca acestea sa circule prin Internet. Informatiile criptate nu pot fi decriptate decat de serverul caruia ii sunt adresate. Acest lucru garanteaza ca informatiile trimise catre un website nu vor fi furate sau modificate.