Cum cumpar?

Plata in numerar

Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare. Banii se platesc direct curierului rapid in momentul livrarii politelor de asigurare comandate pe site. Curierul rapid va emite o chitanta in numele Ritter care atesta achitarea asigurarilor.

Pentru plata in numerar, nu se percepe taxa de ramburs.

Plata online folosind cardul

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD(inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, Asigurara.ro foloseste aplicatia ePayment de la Gecad.
Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2 ).

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati urmatoarele detalii:

? codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii),
? data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumneavoastra (in functie de card, acestea s-ar putea sa lipseasca).

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele Euplatesc.ro. Asigura.eu nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul.

Ordin de plata

Plata prin Ordin de Plata se face doar in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un operator Asigura. Dupa confirmarea platii, veti primi pe email o copie a asigurarii.

Detaliile de plata prin transfer bancar:

Nume firma: Ritter – Broker de Asigurare si Reasigurare SRL
Adresa: Strada Vasile Lascar nr. 209,bloc 31 A,scara 2,ap.35 Sector 2, Bucuresti
CUI: 26782334
Registrul Comertului: J40 / 3925 / 2010
Cont IBAN: RO23 BACX 0000 0007 6484 5000 – deschis la UNICREDIT, sucursala Iuliu Maniu.