Intrebari frecvente

Lumea asigurarilor este o lume aparte care de cele mai multe ori este foarte greu de inteles. De aceea ne-am gandit sa iti spunem cat mai multe detalii. Am pregatit o multime de raspunsuri la situatii cu care te-ai putea confrunta. Le gasesti pe toate mai jos.

Si, daca nu gasesti raspunsul pe care il cauti in niciuna dintre sectiunele noastre, poti oricand sa discuti direct cu operatorii in legatura cu orice aspect legat de asigurarea ta sau de comanda ta, sunand la 0374.600.700

Cum pot sa platesc asigurarea comandata?

Poti plati polita de asigurare in 3 feluri, in functie de ce iti este tie mai usor:

? online (cu cardul),
? prin ordin de plata in contul nostru pentru toate tipurile de polite mai putin RCA (transfer bancar catre contul nostru : RO23 BACX 0000 0007 6484 5000
? prin ordin de plata pentru politele RCA direct in contul societatilor de asigurari
? ramburs, la livrarea politei prin curierul nostru Fastius,Posta Romana sau Bookurier

Este important sa stii ca pentru niciuna dintre metode NU trebuie sa platesti vreun comision suplimentar.

Mai multe detalii la sectiunea Despre plata.

Cum primesc asigurarea comandata?

Politele de asigurare comandate online pe site-ul nostru sunt livrate prin curierul rapid, Cargus.

Termenul mediu de livrare este de 24 de ore pentru politele emise in zilele lucratoare ale saptamanii pana in orele 18.00. Pentru politele comandate in weekend timpul de livrare este de 48 de ore de la data emiterii lor – ziua de luni.

Pentru urgente, mai avem la dispozitie si livrarea in 2 ore. Insa acest serviciu este valabil doar in Bucuresti si doar pentru comenzi preluate pana in ora 15.00.

In cazul platii online prin card, vei putea descarca imediat o copie a politei de care sa te folosesti pana cand ajunge originalul la tine.

In cat timp primesc asigurarea comandata?

Termenul mediu de livrare este de 24 de ore pentru politele emise pana in orele 18.00 in zilele lucratoare ale saptamanii si 48 de ore pentru celelalte zile.