100% Gratuit

Asigura.eu iti permite sa compari ofertele companiilor de asigurare in mod gratuit ! Acum poti afla online, in doar cateva click-uri , care este cea mai avantajoasa asigurare.

Cele mai mici preturi

Lucram cu toate societatile de asigurari existente in piata romaneasca , asadar poti alege cea mai ieftina asigurare dintr-o gama larga de oferte.

Livrare gratuita in tara

Da, e gratis si nu este nici o pacaleala , indiferent de valoarea politei de asigurare. La noi livrarea asigurarilor nu costa nimic. Singura ta preocupare este sa alegi la ce companie iti inchei asigurarea si noi ti-o trimitem in 24 de ore ( pana la 48 de ore valabil pentru sate si comune , in conditii de trafic ingreunat sau in perioadele sarbatorilor legale )

Livrare urgenta

Pentru situatiile in care ai nevoie imediata de o asigurare, iti punem la dispozitie livrarea urgenta, in maxim 3 ore poti avea polita de asigurare la usa ta. Livrarea urgenta este disponibilia doar in Bucuresti pentru comenzi primite pana in ora 14.

Livram si sambata in bucuresti pana in ora 13.

Livrare electronica in 5 minute

Tocmai ti-ai dat seama ca ti-a expirat asigurarea sau ca maine pleci din tara si nu ai apucat sa iti inchei asigurarea medicala de calatorii? Nu este nici o problema, la noi primesti o copie a asigurarii pe email in 5 minute de la plata acesteia. Astfel, esti sigur ca esti acoperit si in legalitate, deoarece poti sa folosesti copia asigurarii pana primesti originalul.

Singura conditie este sa platesti asigurarea online cu cardul. Si, totul este rezolvat !