livrare

asigura

12312

log12345

Calculator RCA online

Introduceti toate datele solicitate de formularul specific asigurarii dorite si urmatii pasii indicati de acesta. Apasand butonul Afiseaza tarife lansati cererea de oferta si asteptati aparitia tarifelor. Pe masura ce se primesc de la serverele societatilor de asigurari informatiile referitoare la cererea dumneavoastra de oferta, tarifele se vor afisa in mod automat pe ecran.

Selectati pretul dorit si apoi metoda de plata conform optiunii dumneavoastra. In continuare completati datele de contact si adresa de domiciliu. In cazul in care doriti ca asigurarea sa va fie expediata la o alta adresa veti completa corespunzator rubrica Adresa corespondenta.

Pentru a finaliza comanda apasati butonul Comanda asigurare urmand ca prin e-mail sa primiti o confirmare a comenzii cu toate detaliile acesteia. In acest fel veti fi sigur ca am preluat comanda si aceasta urmeaza a fi procesata in cel mai scurt timp posibil.

In cazul in care introduceti date eronate sau false,unele societati de asigurare nu afiseaza tarifele iar asiguratorii care le afiseaza sunt posibile sa fie eronate.

Pentru a se incarca tarifele data de incepere a valabilitatii nu trebuie sa depaseasca 30 de zile de la data curenta.

Asigurare RCA online

Polita de asigurare RCA ( Raspundere Civila Auto ) este un contract incheiat intre posesorul unui automobil, persoana fizica sau juridica, si o societate de asigurare autorizata in acest sens, ce are drept unic scop despagubirea tertelor parti prejudiciate in urma accidentelor de circulatie.

RCA-ul este asigurarea obligatorie de raspundere civila auto prin care tertii prejudiciati in urma unui accident auto sunt despagubiti, fie ca este vorba de daune la autovehicule, vatamari corporale, decese sau pagube aduse proprietatilor. Aceasta asigurare se incheie pentru toate autovehiculele inmatriculate sau supuse inmatricularii in Romania.

Asigurarea de raspundere civila auto are un scop bine definit: cel pagubit sa primeasca in mod obligatoriu despagubiri pentru daunele suferite, indiferent de situatia materiala a celui care a produs evenimentul. In acest fel, asigurarea  este atat in interesul celui care a suferit paguba, cat si al celui care a fost vinovat de producerea sa.

Lista societatilor de asigurare autorizate sa comercializeze asigurarea de raspundere civila auto

? ALLIANZ – TIRIAC ASIGURARI S.A.
? OMNIASIG VIENNA INSURANCE GROUP S.A.
? ASIGURAREA ROMANEASCA – ASIROM VIENNA INSURANCE GROUP S.A.
? EUROINS ROMANIA ASIGURARE REASIGURARE S.A.
? SOCIETATEA DE ASIGURARE SI REASIGURARE CITY INSURANCE S.A.
? GROUPAMA ASIGURARI S.A.
? CARPATICA ASIG S.A.
? SOCIETATEA COMERCIALA DE ASIGURARE – REASIGURARE ASTRA S.A.
? UNIQA ASIGURARI S.A.
? GENERALI ASIGURARI S.A.