Termeni si conditii

Datele de identificare ale S.C. Ritter – Broker de Asigurare si Reasigurare S.R.L.:

Societate cu raspundere limitata avand capital social in valoare de 40.000 lei
Sediul social: Strada Vasile Lascar nr. 209,bloc 31 A,scara 2,ap.35 Sector 2, Bucuresti
Numar de ordine la Registrul Comertului: J40 / 3925 / 2010
Cod unic de inregistrare 26782334
Autorizata de Autoritatea de Supraveghere Financiara : 441 / 2010
Numar de inregistrare in Registrul Brokerilor: RBK – 632

Ritter Broker de Asigurare si Reasigurare SRL este inregistrata ca operator de date cu caracter personal ANSPDCP sub nr. 34282. Persoana utilizator al site-ului, furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii nr. 677 / 2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal.

Prezentele conditii stabilesc regulile de prestare a serviciilor pe cale electronica de catre societatea Ritter Broker de Asigurare si Reasigurare, precum si regulile privind incheierea contractelor de asigurare prin intermediul paginii de internet www.asigura.eu. Folosirea serviciilor de pe site-ul www.asigura.eu este echivalenta cu acceptarea prezentelor Termene si Conditii.

1. Presterea serviciilor de asigurare prin Internet

1.1 Serviciile sunt prestate de societatea SC. Ritter Broker de Asigurare si Reasigurare S.R.L. denumita in continuare “Ritter” sau “Prestatorul de servicii” fiind broker de asigurare autorizat pentru a incheia contracte de asigurare. www.asigura.eu este marca sub care functioneaza compania Ritter Broker de Asigurare si Reasigurare.

1.2 Ritter este inregistrata in Registrul brokerilor de asigurare sub numarul: RBK – 632 de catre Autoritatea de Supraveghere Financiara.

1.3 Datele de identificare Ritter Broker de Asigurare si Reasigurare: societate cu raspundere limitata cu sediul in Bucuresti, adresa: Str. Vasile Lascar, Nr. 209,Bl. 31A, Sc. 2, Ap. 45, Sector 2, Cod Postal 020499;, avand capitalul social: 40.000 RON, detinand Codul Unic de Inregistrare: 26782334, si Numarul De Ordine in Registrul Comertului : J40 / 3925 / 2010.

2. Definitii

Prin definitiile folosite in prezentele Termene si Conditii trebuie inteles:

 • parola – un sir de caractere pentru identificarea utilizatorului, stabilit de utilizator in scopul obtinerii accesului autorizat la serviciile de pe pagina;
 • denumirea utilizatorului (login) – adresa de email introdusa de catre Utilizator, cu confirmare pe adresa de e-mail data de Utilizator, unde Utilizatorul, declara ca adresa postei electronice data de acesta nu incalca drepturile unei terte persoane, si toate eventualele litigii pe aceasta baza vor fi solutionate fara participarea Ritter;
 • logarea – identificarea de catre pagina www.asigura.eu a Utilizatorului respectiv, care se logheaza cu conditia scrierii de catre utilizator a denumirii utilizatorului (login-ul) si a parolei;
 • calculul – calcularea valorii ofertelor de asigurare in baza datelor oferite de Utilizator;
 • pagina de internet – sistemul paginilor www accesibile pe pagina de internet la adresa https://www.asigura.eu , reprezentand culegerea de documente statice si dinamice, continand folderele grafice, script-urile si alte elemente unite prin relatii reciproce, destinata pentru incheierii contractelor de asigurare.
 • prestarea serviciilor pe cale electronica – efectuarea serviciilor, care au loc prin trimiterea si preluarea datelor cu ajutorul sistemelor teleinformatice, la cererea individuala a Utilizatorului, fara prezenta in acelasi timp a partilor. utilizatorul – persoana fizica ce detine capacitatea deplina pentru efectuarea activitatilor juridice sau intreprinzatorul care foloseste pagina de internet;
 • contractantul – persoana fizica, juridica sau unitatea de organizare care nu detine personalitate juridica, care incheie contractul de asigurare si care este obligata sa achite prima de asigurare;
 • asiguratul – persoana, a carei sanatate sau bunuri sunt protejate in baza contractului de asigurare;
 • contractul de asigurare – contractul in baza caruia asiguratorul se obliga sa indeplineasca serviciile stabilite in cazul aparitiei evenimentului prevazut in contract, iar asiguratul de obliga sa plateasca prima;
 • cookies – folderele text pastrate de browserul utilizatorului pe hardul calculatorului, care poate fi utilizat de operatorii paginii de internet pentru recunoasterea utilizatorilor si pentru a adapta la acestia continutul afisat;
 • consumatorul – persoana fizica care efectueaza activitatea juridica nelegata direct de activitatea economica sau profesionala a acesteia (de ex. persoana care depune declaratia de vointa prin intermediul paginii sau cea care incheie contractul de asigurare);
 • sistemul teleinformatic – dispozitivele informatice si de programare care colaboreaza intre ele, asigurand procesarea si pastrarea precum si trimiterea si preluarea datelor prin reteaua de telecomunicatii cu ajutorul corespunzator pentru tipul respectiv al retelei dispozitivului final .

3. Regulile de prestare a serviciilor pe cale electronica

3.1 Tipurile de servicii prestate

In cadrul paginii de internet, Ritter presteaza servicii de intermediere a asigurarilor constand in incheierea in numele si in favoarea societatilor de asigurari partenere a contractelor de asigurare.

Folosirea paginii si protejarea informatiilor transmise

 • 3.2.1 Pagina de internet: www.asigura.eu poate fi folosita doar de persoanele majore, care au implinit 18 ani detinand capacitatea deplina de a desfasura actiuni juridice.
 • 3.2.2 Folosirea paginii de internet este posibila daca in browserul de internet al Utilizatorului este activat serviciul java script si folderele cookies.
 • 3.2.3 Pagina de internet este protejata cu ajutorul conectarii cifrate folosind protocolul https. Transferul datelor personale precum si procesul de autorizare, daca sunt utilizate, are loc cu ajutorul protocolului de securitate SSL – 256 biti. Ritter depune toate eforturile, pentru a asigura securitatea datelor trimise. Accesul la cont este protejat de login si parola.
 • 3.2.4 Parola trebuie pastrata intr-un loc sigur sau memorata, Ritter nu isi asuma raspunderea pentru eventualele daune provocate de punerea la dispozitie de catre Utilizator a parolei si a numelui de utilizator persoanelor neautorizate.
 • 3.2.5 Utilizatorul are posibilitatea de a incheia in orice moment utilizarea serviciilor prestate pe cale electronica.
 • 3.2.6 Utilizatorul are posibilitatea in orice moment de a detecta si corecta erorile sale aparute la introducerea datelor prin modificarea datelor in sectiunea “Date cont”.

4. Reguli privind incheierea contractelor de asigurare

4.1 Activitati legate de incheierea contractului

4.1.1 Contractul de asigurare este incheiat in baza:

 • prezentelor Termene si Conditii,
 • cererea de oferta a Utilizatorului,
 • ofertele Ritter adresate Utilizatorului,

4.1.2 Utilizatorulare obligatia de a citi Termenele si Conditiile inainte de a completa cererea. Lansarea comenzii pe site-ul www.asigura.eu inseamna acordul automat al Utilizatorului cu Termenele si Conditiile site-ului.

4.1.3 Utilizatorul va completa formularul pentru cererea de oferta prin alegerea optiunii “Comanda”. In baza informatiilor oferite de Utilizator, sistemul efectueaza calculul primelor de asigurare de la companiile de asigurari cu care Ritter are contracte de mandat incheiate si care ofera serviciu de webservice pentru produsul solicitat de Utilizator.

4.1.4 Daca Utilizatorului ii convine suma primei calculata de sistem, Utilizatorul alege varianta de plata a primei, dupa care completeaza campurile corespunzatoare referitoare la livrarea politei de asigurare, si, dupa caz, la asigurat sau bun asigurat.

4.1.5 In cadrul cererii de oferta Utilizatorul este obligat sa declare urmatoarele:

 • cunoasterea Termenelor si Conditiilor,
 • corectitudinea datelor oferite de Utilizator,
 • acordul pentru procesarea datelor personale ale Utilizatorului.

Utilizatorul isi poate exprima acordul pentru procesarea datelor personale ale acestuia pentru a fi folosite in marketing si telemarketing. Aceasta declaratie nu este obligatorie pentru incheierea contractului de asigurare.

4.1.6 Sistemul informatic Ritter analizeaza cererea de oferta a Utilizatorului si pregateste automat oferta de asigurare, ce include date despre contractul de asigurare precum si informatii privind valoarea si modalitatea de plata a primei de asigurare.

4.1.7 Ritter , salveaza in contul personal al utilizatorului (creat pe site-ul www.asigura.eu) politele si ofertele salvate.

4.1.8 Incheierea contractului de asigurare are loc in data intrarii in contul bancar indicat a primei de asigurare sau a primei rate, a platii catre curierul rapid agread de Ritter, ori in momentul confirmarii platii (pentru plata online).

4.1.9 Contractul de asigurare auto casco, prin folosirea paginii de internet poate fi incheiat de Utilizator doar daca autovehiculul asigurat se afla pe teritoriul Romaniei. In cazul incheierii contractului de asigurare auto casco, Utilizatorul este obligat sa i se faca inspectia de risc a vehiculului asigurat in termen de patru zile de la data incheierii contractului, inainte de intrarea in valabilitate a politei. Totodata va trimite pe cale electronica un set de poze (fata cu numarul de inmatriculare, fata – dreapta, fata stanga, spate stanga, spate-dreapta, cu numarul de sasiu al masinii si cu bordul masinii fotografiat de pe bancheta din spate). Pe poze trebuie sa fie clar mentionat data la care au fost efectuate. Pe langa poze sunt necesare copii electronice dupa: documentele de provenienta si inmatriculare ale vehiculului.

4.2 Costuri legate de incheierea contractului

Utilizatorul nu va suporta costuri suplimentare legate de incheierea contractului de asigurare, in afara de prima de asigurare, care se plateste in lei. Folosirea paginii de internet si expedierea politei de asigurare nu sunt in sarcina utilizatorului.

4.3 Modalitatea de plata

4.3.1 Utilizatorul depune declaratia privind alegerea modalitatii de plata a primei de asigurare. Pentru efectuarea platii Utilizatorul poate alege tranzactia autorizata prin sistemul euplatesc.ro (plata online) sau plata (offline) prin plata in numerar catre curierul agread de catre Ritter ,la unul din sediile Ritter prin transferul bancar (plata OP).

4.3.2 Pentru efectuarea platii, Utilizatorul este directionat pe pagina securizata de internet a Euplatesc.ro , unde are loc autorizarea tranzactiei. In cazul in care Utilizatorul alege plata offline, se salveaza in contul acestuia (creat pe site-ul www.asigura.eu) in dreptul politei respective decontul de plata ce se poate vizualiza si lista (cu un numar unic de referinta folosit la efectuarea platii).

4.3.3 Utilizatorul poate alege urmatoarele forme de plata pentru asigurare:

 • realizarea platii online , autorizata prin Euplatesc.ro: – plata online cu cardurile: Visa, MasterCard, Maestro;
 • realizarea platii offline: – plata cu numerar, transfer bancar sau card , respectand instructiunile tiparite in decontul de prime salvat in contul dumneavoastra, cu mentiunea ca, plata primei trebuie sa aiba loc inainte de data scadenta specificata in decontul de prime, in caz contrar polita se anuleaza si prima nu poate fi achitata.

4.3.4 Dupa efectuarea platii are loc directionarea Utilizatorului pe pagina www.asigura.eu , unde este afisata informatia privind statutul tranzactiei efectuate.

4.4 Confirmarea privind incheierea contractului

4.4.1 Ritter confirma incheierea contractului de asigurarea prin informatia corespunzatoare afisata pe pagina de internet dupa efectuarea platii, in conformitate cu pct. 4.1.8. Polita devine activa dupa achitarea primei si contabilizarea platii in contul Ritter.Aceasta este un document electronic salvat in format PDF.

4.4.2 Dupa incheierea contractului de asigurare, Ritter trimite prin curier documentul politei de asigurare, la adresa indicata de Asigurat. In cazul asigurarii obligatorii RCA, pana la data primirii prin posta a politei, Asiguratul se poate servi de documentul politei electronice impreuna cu dovada de plata a primei de asigurare sau a primei rate.

5. Renuntarea Utilizatorului la contractul de asigurare

5.1 In legatura cu incheierea contractului de asigurare

folosind pagina de internet, Utilizatorul paginii de internet fiind asigurat are dreptul de a renunta la contractul de asigurare casco sau rca, in cazul instrainarii vehiculului, respectand pct. 5.2, depunand in scris la Ritter, declaratia corespunzatoare cu 20 de zile inainte de data denuntarii. Restituirea se va face conform conditiilor generale de asigurare specifice companiei de asigurari la care a incheiat Utilizatorul asigurarea casco , rca sau orice alt tip de asigurare.

5.2 In cazul in care s-au inregistrat daune inainte de

reziliere, primele de asigurare pentru perioada ramasa pana la expirare nu se mai restituie.

5.3 Asiguratul nu are dreptul de a renunta la contractul de

asigurare in cazul contractelor de asigurare pentru calatorie in strainatate.

5.4 Declaratia cu privire la renuntarea la contract este

trimisa de asigurat pe adresa: Ritter , Bucuresti, Str. Vasile Lascar, Nr.209,Bl. 31A, Sc. 2, Ap. 45, Sector 2, Departamentul Call-Center, cuprinzand si documentele justificative (dovada instrainarii,originalul politei si cererea cu specificarea numarului de cont IBAN).

6. Protectia datelor personale

Administratorul datelor personale ale persoanelor Asigurate este  Ritter Broker de Asigurare si Reasigurare.  Datele personale sunt procesate pastrand mijloacele de siguranta solicitate de legea romana si respectand prevederile legii in vigoare din acest domeniu. Ritter asigura utilizatorilor posibilitatea schimbarii, modificarii datelor personale ale acestora precum si ridicarea obiectiilor cu privirea la prelucrarea datelor personale (excluzand datele necesare incheierii si realizarii contractului) prin intermediul paginii de internet cu ajutorul formularului aflat pe paginile www.asigura.eu sau sub forma scrisa prin trimiterea informatiilor la adresa de corespondenta a Ritter Broker de Asigurare din Bucuresti.

7. Reclamatiile

7.1 Reclamatiile referitoare la functionarea paginii pot fi

depuse telefonic, sunand la Call – Center: 0374.600-700 sau folosind formularul aflat pe pagina de internet, accesibil la pagina de “contact” sau de asemenea in scris la adresa Ritter , Str. Vasile Lascar, Nr.209,Bl.31A, Sc.2, Ap.45, Sector 2, Bucuresti

7.2 Reclamatia depusa corespunzator trebuie sa contina cel putin

urmatoarele date: informatii privind Utilizatorul, prenumele si numele acestuia, e-mail-lul, adresa de corespondenta precum si descrierea problemei, la care se refera reclamatia.

7.3 Privind rezultatul analizei reclamatiei,

Ritter instiinteaza neintarziat depunatorul reclamatiei prin intermediul postei electronice pe adresa de e-mail oferita de utilizator. Reclamatiile vor fi analizate in termen de 30 de zile de la data primirii acestora de catre Ritter.

8. Limba

Limba intrebuintata in relatiile dintre Utilizator, Asigurator si Ritter este limba romana.

9. Dreptul de autor si materiale incluse pe pagini

9.1 Dreptul de autor pentru pagina de internet, informatiile si

materialele incluse in aceasta precum si sistemele acesteia sunt proprietatea Ritter. Folosirea paginii asigura.eu, a informatiilor si/sau o parte a acestora de catre terte persoane necesita acordul in prealabil al Ritter.

9.2 Informatiile si parti ale informatiilor incluse pe aceste

pagini sunt supuse modificarilor. Ritter isi rezerva dreptul de a edita informatiile sau parti ale informatiilor incluse pe aceste pagini fara instiintarea in prealabil a Utilizatorilor.

10. Modificari

10.1 Prezentele Termene si Conditii sunt obligatorii din data de 01.05.2015.

Acestea, cat si modificarile acestuia sunt accesibile Utilizatorului prin accesarea paginii de internet.

10.2 Ritter are dreptul la modificarea unilaterala a prevederilor din prezentele Termene si Conditii.

Modificarile intra in vigoare din momentul punerii la dispozitie a textului Termenelor si Conditiilor pe pagina de internet impreuna cu marcarea numerica a urmatoarei versiuni a regulamentului. Folosirea de catre Utilizatori a paginii de internet dupa introducerea acestor schimbari este echivalenta cu exprimarea acceptului de catre acestia precum si intelegerea acestora.

10.3 In cazul discrepantelor dintre Termene si Conditii

si conditiile generale de asigurare, prioritate au conditiile generale de asigurare, cu respectarea pevederilor referitoare la incheiere si dreptul de a renunta la contract.

10.4 Conditia beneficierii de serviciile oferite prin folosirea

paginii de internet www.asigura.eu este acceptarea hotararilor prezentului Regulament.

11 . Responsabilitate

11.1 Ritter nu raspunde pentru nici o paguba (directa sau indirecta) adusa dvs. sau oricarei alte parti,

referitoare la utilizarea acestui site si a informatiilor pe care acesta le cuprinde – de catre dvs. sau alta persoana – sau orice alte pagube sau vatamari cauzate de erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie, virusi sau orice alti factori similari.

11.2 Chiar daca a luat toate masurile pentru ca informatia prezentata pe acest site sa fie exacta si corecta

, nici Ritter nu poate fi raspunzatoare de inexactitati care pot aparea pe acest site. Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactitatii, completitudinii si utilitatii informatiilor disponibile pe acest site.

11.3 Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in

scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar Ritter nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.

12. Disponibilitatea produselor de asigurare

Produsele si serviciile mentionate in cadrul acestui site sunt disponibile, numai in Romania, cetatenilor romani, persoanelor cu rezidenta permanenta in Romania sau persoanelor straine cu rezidenta in Romania. Preturile si celelalte informatii pot constitui subiect de modificari fara notificare.

13. Securitatea datelor

Prin navigarea pe site-ul www.asigura.eu, Ritter Broker de Asigurare poate inregistra numai informatii sau date personale oferite in mod voluntar.

Prin “date personale” se denumesc datele unice individuale, referitoare la nume, adresa, Cod Numeric Personal sau numar de telefon. Periodic, este posibil sa va solicitam prin site-ul nostru informatii personale pentru a va putea trimite materialele solicitate, a va raspunde la intrebari sau pentru a va putea oferi un produs/serviciu de asigurare.

Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, dvs. oferiti companiei noastre acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Ritter sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul site-ului nostru. Ritter nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

Conform conditiilor legale privind privind protectia datelor cu caracter personal, nu vom dezvalui fara autorizare nici o informatie referitoare la clientii nostri. Pe baza consimtamantului expres si neechivoc si numai in limitele legislatiei in vigoare, in scopul de a raspunde solicitarilor dvs. prin oferirea de noi produse/servicii, este posibil sa oferim astfel de informatii catre terti (ex: furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii; agentii de stat, guvernamentale sau asociatii din domeniul asigurarilor, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre)

Ritter Broker de Asigurare si Reasigurare SRL a dezvoltat masuri administrative, fizice si tehnice pentru protejarea informatiilor stocate pe acest site, dar nu accepta nici o responsabilitate sau raspundere privind securitatea datelor.

Pentru protejarea informatiilor personale, Ritter utilizeaza tehnologii de encriptare pentru anumite tipuri de transmisii coordonate prin acest site. Chiar daca oferim aceste tehnologii alaturi de alte masuri de protectie a informatiilor confidentiale si asiguram securitatea corespunzatoare, nu garantam ca informatiile transmise prin Internet sunt securizate, sau ca aceste transmisii nu vor fi intarziate, intrerupte, interceptate sau nu vor prezenta erori, din motive care nu tin de Ritter.

Sunteti de acord ca utilizatorii acestui site, precum si utilizatorii, proprietarii sau managerii altor site-uri nu pot:

 • Sa inregistreze sau sa stocheze date personale despre alti utilizatori ai acestui site;
 • Sa incarce, sa transmita prin e-mail sau prin alte mijloace orice material care contine virusi sau alte coduri, fisiere sau programe care pot intrerupe, limita sau interfera cu functionalitatea oricarui software, hardware, baza de date sau fisier, sau orice echipament de comunicare care este detinut, inchiriat sau utilizat de catre Ritter.+

Metode de Plata / Cum platesc ?

rca-in-rate

 

 

 

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
– „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi.

Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

Prin card de credit emis de BCR:

E usor sa faci cumparaturi cand ai CARDUL BUN DE PLATA de la BCR ! Ai RATE fara dobanda si bani inapoi!

Plateste prin cardul tau de credit BCR in magazinele pe website-ul www.rcalatineacas?.ro si beneficiezi de oferta standard de 2 rate fara dobanda! Mai mult, primesti anual 1% bani inapoi.

Cine poate plati in rate? Sunt inscrisi automat si gratuit toti clientii care detin unul dintre cardurile de credit BCR inrolate in Program si care, la momentul efectuarii tranzactiei la comerciantii parteneri ai BCR, solicita facilitatea „Rate fara dobanda”. Cardurile de credit BCR inrolate in Programul de Rate cu 0% dobanda sunt:
– BUN DE PLATA Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless)
– BUN DE PLATA Gold MasterCard sau Visa
– MasterCard GOLD EUR
– BCR Wizz Air MasterCard
– EPB Platinum sau World Signia MasterCard

Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selectati optiunea de plata „Online prin card bancar” si numarul de rate dorit. Platile online sunt procesate direct de catre banca emitenta, Banca Comerciala Romana prin intermediul platformei EuPlatesc. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Vrei si tu cardul BUN DE PLATA de la BCR?

– Aplica acum pe www.bundeplata.ro sau
– Trimite SMS la 1780, tarif normal, cu textul „Card” si vei fi contactat de catre un operator bancar sau
– Apeleaza gratuit, non-stop, din orice retea nationala InfoBCR la numarul 0800.801.BCR (0800.801.227)
Spor la cumparaturi!

Prin card de credit emis de Alpha Bank

„Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank (VISA CREDIT, VISA GOLD, COSMOTE MASTERCARD, MASTERCARD CREDIT) Noul serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de cumparaturi in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de cumparaturi de la comerciantii afiliati acestui serviciu.

Confort – pentru optiunea de plata in rate nu este nevoie sa aplici, sa programezi in avans sau sa faci rost de documente suplimentare. Trebuie doar sa soliciti plata bunurilor cu cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank in numarul de rate dorit si permis de comerciantii parteneri.

Convenabil – bunuri achizitionate prin optiunea de plata in rate cu cardul fara dobanda. Pentru bunurile astfel achizitionate, pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%.

Flexibilitate – poti folosi plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card.

Libertate – esti liber sa folosesti plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine din maximul permis; Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit, iar prin serviciul de debitare directa poti alege ca suma totala datorata sau suma minima de plata, sa fie rambursata automat din contul tau curent deschis la banca, in aceeasi valuta cu cea a cardului.”

Prin card de credit emis de Banca Transilvania (Programul Star BT)

Folosind cardul de credit de la Banca Transilvania, prin programul Star BT beneficiezi de rate fara dobanda pentru orice cumparatura efectuata in magazinul online.

Daca detii un card Star BT emis de Banca Transilvania, poti achita in 2 pana la 6 rate egale fara dobanda.

Sunt incluse in program cardurile de credit MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary si Visa Platinum.

Pentru aceasta tranzactie nu ti se va percepe nici un comision.

Afla mai multe despre programul Star BT pe www.starbt.ro.

Plata Ramburs – vei plati la curier cand primesti polita